IN 5 STAPPEN NAAR ONLINE SUCCES MET JE BEDRIJF

Website laten maken

Intake

In kaart brengen van wensen en voorkeuren

Kennismaking & intake


Voor een kennismaking en intake plannen we graag een gesprek in, waarin we je wensen en voorkeuren kunnen omzetten tot een uitvoerbaar plan.

Heb je behoefte aan een professionele website voor jouw bedrijf, maar heb je geen zin in een fysiek intakegesprek?

Geen probleem, je bent niet de enige. Veel van onze klanten kiezen ervoor om gebruik te maken van onze online intaketool, waarmee je stapsgewijs en overzichtelijk al je wensen en voorkeuren kunt doorgeven.

Ontdek hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen aan een onvergetelijke online aanwezigheid.

START DE ONLINE INTAKE

Een digitale schets

Wireframe


Nadat al je wensen en verwachtingen in kaart zijn gebracht, beginnen we met wireframing. Een wireframe is een schets van jouw website, waarin we de belangrijkste elementen organiseren.

In de opbouw van jouw website wordt uitgebreid rekening gehouden met de verwachting van jouw doelgroep en het doel van de website. Door een logische structuur toe te passen, gecombineerd met een begrijpelijke navigatie, vormen we de website volledig naar de verwachting van jou en je bezoekers.

Het wireframe kan, net als de conceptversie van het ontwerp van je website, gratis worden aangepast. We gaan pas door met de volgende stap wanneer alles volledig naar wens is.

OFFERTE AANVRAGEN

Een unieke online uitstraling

Website ontwerpen


Een uniek design wordt op maat gemaakt door onze webdesign specialisten.

Door de gewenste kleuren te combineren met verschillende effecten, functionaliteiten en andere technische toepassingen ontstaat er een interactief ontwerp dat volledige aansluiting vindt bij jouw wensen en voorkeuren.

Je bezoeker moet niet alleen worden geprikkeld, maar ook worden verleidt tot het kopen van jouw product of dienst.

Met een op maat gemaakte website ben je gegarandeerd van een unieke uitstraling waarin jouw merkidentiteit en boodschap naadloos samenkomen. Hierdoor creëer je niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een website die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep.

Neem eens een kijkje op de websites van je concurrenten en visualiseer jouw online aanwezigheid. Zullen we samen een indrukwekkende website bouwen waarmee je jouw concurrentie buitenspel zet?

CONTACT OPNEMEN

De kracht van unieke code

Maatwerk ontwikkeling


Met unieke websitecode zorgen wij ervoor dat jouw website ultrasnel werkt en voorzien is van alle gewenste functionaliteiten en interacties, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid en snelheid van de website.

Omdat we geen gebruik maken van templates en externe plug-ins, zijn onze websites niet gevoelig voor problemen met de software. Daardoor kunnen wij, als één van de enige in de branche, zeggen dat wij voor 100% achter ons product staan en wij om die reden, eventuele problemen met de website altijd volledig gratis voor je oplossen.

Vindt jij ook dat jouw bedrijf meer kwaliteit verdient dan een gedupliceerde Wordpress template en storingsgevoelige plug-ins? Investeer in een professionele website van JVG waarbij je niet herhaaldelijk tegen kostbare technische problemen aanloopt. Zo bespaar je kostbare tijd en houdt je budget over om verder te groeien met je bedrijf.

OFFERTE AANVRAGEN

Ready for take-off

Lancering


Nadat we jouw website volledig hebben getest en geoptimaliseerd, is deze klaar om opgeleverd te worden.

Bij oplevering zorgen we dat alles klaar staat voor gebruik en zowel jij als je bezoekers, direct kunnen profiteren van jouw nieuwe aanwinst.

Na de lancering houdt ons werk echter niet op. We blijven jouw website monitoren en zorgen dat deze altijd up-to-date blijft en goed blijft presteren. Ook kun je altijd bij ons terecht voor support en eventuele aanpassingen aan jouw website. Zo zorgen we samen voor een succesvolle online aanwezigheid van jouw bedrijf.

Wacht niet langer en laat ons jouw nieuwe website ontwikkelen, laten we samen zorgen voor een unieke online uitstraling voor jouw bedijf!

START DE ONLINE INTAKE

Laat een professionele website maken voor je bedrijf

Complete bedrijfswebsite
1 Jaar gratis hosting & domein
Gratis welkomstpakket

Professionele uitstraling
Verbeterde zichtbaarheid
Verhoogde kwaliteitsindruk

Copyright 2023 - Bedrijfs-website.nl